Afbeelding

Meierijstad Fight Cancer Night krijgt een vervolg

Algemeen 744 keer gelezen

BOERDONK | De eerste editie van de Meierijstad Fight Cancer Night in Boerdonk vond dit jaar plaats. Het event voor het goede doel was een succes en leverde 38.500 euro op voor KiKa. In 2019 komt er een vervolg.

Een groot aantal deelnemers heeft zich al aangemeld of interesse getoond. "We zoeken ondernemers die samen willen strijden tegen kanker. Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met ondernemen dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Dat gaan we dus combineren in dit evenement", laat Antoon Donkers van de organisatie achter het gala weten.

De organisatie zoekt twaalf tot zestien ondernemers die vanaf begin 2019 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Na verloop van tijd worden deze ondernemers dan aan elkaar gekoppeld. Gekeken wordt naar capaciteit en gewicht en uiteindelijk staan ze dan tegen elkaar in de ring.

Grote finale
De grote finale is op 17 augustus 2019. Antoon: "Met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment en nog veel meer willen we er een super avond voor het goede doel van maken."

Goede doel
Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer en KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers wordt er geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen.

Interesse?
Interesse of vragen? Stuur een mail naar:
info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant