Afbeelding

Intratuin organiseert twee zondagen een sprookjestocht

Algemeen 1.061 keer gelezen

VEGHEL | De sprookjestochten voor kinderen vinden plaats op zondag 14 en zondag 21 oktober. Deze starten om 12.00 uur. Op die zondagen wordt een tocht opgezet waar kinderen op zoek kunnen gaan naar diverse sprookjesfiguren die door de Intratuin verspreid zijn. De kinderen kunnen als hun favoriete sprookjesfiguur geschminkt worden.

Ook is er een ballonvouwer aanwezig die allerlei leuke trucjes en tovenarij uitvoert en kunnen kinderen cupcakes versieren onder begeleiding. Er zijn nog tal van andere activiteiten. Dit jaar kunnen kinderen bij Intratuin Veghel de hele herfstvakantie van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 19 oktober pompoen snijden onder begeleiding.

Daarnaast zijn de kerst- en najaarsafdelingen geopend en kun je heerlijk kerstshoppen en wegdromen bij Intratuin in de gezelligste periode van het jaar. Het assortiment is rijkelijk gevuld met de nieuwste modellen kersthuisjes, alle denkbare kerstballen en overige decoratiematerialen om de boom te versieren. Maar ook kussens, linten, kaarsen, verlichting, (kunst)bomen, serviezen en stolpen behoren tot de uitgebreide kerstcollectie. Van woensdag tot en met zaterdag kunnen kinderen ook deelnemen aan een fotoshoot door een professionele kinderfotograaf van Kidsfotografie. Een fotoshoot kost 2.50 euro, waarbij je tijdens de afhaaldag één gratis foto krijgt. Genoeg redenen voor jong en oud om Intratuin Veghel een bezoekje te brengen. Intratuin Veghel is zondag 14 en zondag 21 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Meer informatie op: www.intratuin.nl/veghel.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant