Cursus om beter te leren slapen

Algemeen 357 keer gelezen

VEGHEL | Als je 's nachts slecht slaapt, kan dat gevolgen hebben voor het functioneren overdag. Je kunt dan oververmoeid of prikkelbaar zijn, je moeilijk kunnen concentreren en moeite hebben om dingen te onthouden. ONS welzijn start op donderdag 25 oktober met de cursus 'Slapen doe je zo'.

Er zijn heel veel mensen die slaapproblemen hebben. Dat varieert van moeite hebben met inslapen of 's nachts wakker worden en niet meer in slaap kunnen vallen tot 's nachts liggen te piekeren of zelfs angstig zijn om weer in te slapen. In de cursus 'Slapen doe je zo' helpen de cursusleiders de deelnemers om te ontdekken wat voor slaapprobleem zij hebben en wat daar de oorzaak van kan zijn. Met dit inzicht kunnen deelnemers op zoek gaan naar oplossingen die aangereikt worden.

Aanmelden en informatie
De cursus bestaat uit zes lessen, steeds op donderdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur en er zijn nog enkele plaatsen vrij. De lessen worden gegeven bij ONS welzijn in Uden, Volkelseweg 2. Aanmelden kan tot 18 oktober, tijdens kantooruren via telefoonnummer 088-374 25 25 en via hans.vermeltfoort@ons-welzijn.nl. Zodra deze groep vol zit, komt men op een wachtlijst voor de volgende groep. Deelname is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant