De artiesten van band Sixpäck.
De artiesten van band Sixpäck.

Band Sixpäck speelt klassiekers in De Stapperij

Algemeen 776 keer gelezen

VEGHEL | 'Goud en Oud' in De Stapperij in Veghel op zaterdag 27 oktober. Een muzikale avond met de band Sixpäck die allerlei verschillende soorten muziek speelt.

"Op deze avond is iedereen welkom, zowel jong als oud. Het is wel enigszins op ouderen gericht. Er wordt in Veghel te weinig georganiseerd voor ouderen en dat is een van de redenen voor deze avond. Een avondje uit is niet alleen voor jongeren maar ook voor ouderen", legt Doreen Maessen, zangeres van Sixpäck, uit.
Sixpäck is een coverband en speelt jaren '60, '70 en '80 muziek. Doreen: "Je moet denken aan: The Rolling Stones, Santana, Tina Turner, Fats Domino en nog vele anderen. De band, bestaande uit zeven leden, is zelf ook al op middelbare leeftijd, of ouder. Hierdoor spelen we ongeveer één keer per maand." Naast muziek is er eten verkrijgbaar. Een Indonesische catering zorgt onder andere voor saté. Kortom. "Het wordt gezellige avond voor jong en oud met hits uit de vorige eeuw", aldus Doreen.

Songfestival
Doreen Maessen is de zangeres van Sixpäck. Zij is bekend van de meidengroep en zussen van elkaar Hearts of Soul. Doreen is in 2010 bij deze groep gekomen. Tot 1996 maakte haar andere zus Patricia Maessen deel uit van Hearts of Soul Zij overleed in 1996 op 44-jarige leeftijd.Hearts of Soul is bekend van het Songfestival, in 1970 deed de groep mee met het lied Waterman. Ze werden zevende.

Goud en Oud vindt plaats op zaterdag 27 oktober van 20.00 uur tot 02.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij De Stapperij, De Bunders 3 in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant