De deelnemers van Wie is de Mol Tilburg.
De deelnemers van Wie is de Mol Tilburg.

Anouk van den Ende uit Keldonk doet mee aan Wie is de Mol

Opmerkelijk 3.914 keer gelezen

KELDONK | De trailer van Wie is de Mol Tilburg is zondag 7 oktober online verschenen. Deze laat een tipje van de sluier zien wat men kan verwachten van de eerste aflevering. Tien kandidaten zijn in de tussentijd bekend gemaakt door middel van korte video's waarin ze zichzelf voorstellen. De opnames van Wie is de Mol Tilburg waren onder andere in Veghel en Keldonk.

Zondag 28 oktober begint voor de kijker het avontuur wat de kandidaten al hebben beleefd in juli dit jaar. De eerste aflevering verschijnt online op 28 oktober om 20.30 uur en is te zien zijn via de website: www.wieisdemoltilburg.nl en op het YouTube kanaal (www.youtube.com/c/WieisdeMolTilburg). Tussen de kandidaten zit ook een kandidaat uit Keldonk: Anouk van den Ende. Sinds begin dit jaar woont zij in Tilburg voor haar minor kunst, creëren en onderzoek. Anouk vertelt wat haar verwachtingen waren voorafgaand aan het avontuur: "Ik verwacht dat het een hele leuke uitdaging wordt, dat ik heel veel plezier ga hebben, dat ik veel leuke mensen ontmoet en het heel gezellig wordt."

Joep van Ganzewinkel is het brein achter Wie is de Mol Tilburg.

Geld
Na een aantal opdrachten waarmee de kandidaten geld kunnen verdienen, moeten zij ieder een test invullen. Degene die deze het slechtste maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er vallen steeds meer kandidaten af, tot er drie over blijven: de finalisten.

Ontknopingsavond
De laatste aflevering is te zien op zondag 16 december, wanneer ook de Mol bekend zal worden gemaakt. Voordat het zo ver is verschijnen er acht afleveringen online, iedere zondag één. Zelfs eerder afgevallen kandidaten weten nog niet wie de Mol is. Zij krijgen dit te horen op een speciale ontknopingsavond die op dezelfde datum plaatsvindt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant