Zwemvierdaagse in Veghel

Algemeen 482 keer gelezen

VEGHEL | In de herfstvakantie organiseert VZ&PC Nautilus alweer voor de achtste keer de nationale zwemvierdaagse. Ook dit jaar zal dit evenement plaatsvinden in Laco sportcentrum Veghel (zwembad De Beemd).

De zwemvierdaagse wordt van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober gehouden. Door het evenement over vijf dagen te verspreiden heeft iedereen de mogelijkheid om één avond te missen, maar alle vijf de dagen komen zwemmen mag natuurlijk ook. Op maandag kan er tussen 18.15 uur en 19.15 uur gezwommen worden, de andere dagen van 18.15 uur tot 20.00 uur.

Banen zwemmen
De zwemvierdaagse is geschikt voor iedereen met minstens zwemdiploma A. Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag tien banen (250 meter) evenals iedereen boven de 65 jaar. Ben je tussen de 12 jaar en 65 jaar dan zwem je 20 banen (500 meter). Natuurlijk mogen er ook meer banen gezwommen worden. Deelnemers zijn vrij in de zwemslag die ze willen zwemmen en mogen daarin zoveel als gewenst wisselen. Na afloop van het zwemmen is er gelegenheid om in het instructiebad deel te nemen aan een spelactiviteit.

Informatie
Voor kinderen tot 12 jaar heeft de organisatie weer een kleurwedstrijd waarbij prijzen te winnen zijn. De kosten voor deelname aan de zwemvierdaagse zijn 10 euro. Hiervoor kun je vijf dagen komen zwemmen, krijg je na afloop een medaille en zijn er gedurende de week nog een aantal leuke verassingen. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 oktober aan de balie van het zwembad.
Scholieren van de basisscholen kunnen inschrijven via Sjors Sportief en krijgen korting op het inschrijfgeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant