Een eerdere editie van Festyland. (foto: Anneveldt-Multimedia)
Een eerdere editie van Festyland. (foto: Anneveldt-Multimedia)

FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival gaan bijna van start

Kunst en cultuur 507 keer gelezen

VOLKEL | De poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen worden komend weekend weer geopend. Al twee weken wordt er hard gewerkt op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden om beide festivals er weer geweldig uit te laten zien.

Artiesten als Golden Earring, Nicky Romero, Lil Kleine, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Nielson & Band, The Dirty Daddies, Bizzey en BZB zijn erbij op FestyLand en op Heerlijk Hemelrijk Festival treden Lil Kleine, Maan, StukTV & Friends, BZB, Famke Louise Baby Blue & Friends en The Wetnecks (USA) op. De timetables zijn bekend en dat betekent dat het plannen van de route langs de favoriete acts kan beginnen. Met bijna 150 artiesten verdeeld over drie dagen is er genoeg te zien en met het uitzinnige weer dat er aankomend weekend voorspelt wordt, zou dit zo maar eens de warmste FestyLand kunnen zijn.

Ticket update
Het gaat hard met de kaartverkoop. Vooral de '2 dagen FestyLand tickets' vliegen de digitale deur uit, ruim 97 procent is al verkocht. 86 procent van de zaterdag tickets zijn verkocht en al 84 procent van de vrijdag tickets zijn al weg. De combi tickets voor FestyLand & Heerlijk Hemelrijk Festival gaan ook hard, evenals de zondag tickets. Tickets zullen aan de deur beschikbaar zijn, zolang de voorraad strekt. Klik hier voor meer informatie en/of om tickets te bestellen.
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant