Mevrouw van Heck: soul, funk en rock met ballen

Algemeen 1.642 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondagmiddag 21 oktober weer livemuziek te beluisteren. Deze keer is het de beurt aan de formatie Mevrouw van Heck. Het optreden staat gepland tussen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Met Mevrouw van Heck is het feest in de tent. Met een mooie selectie van de best dansbare stevige covers krijgen ze iedereen uit hun stoel. Als de in Veghel niet onbekende zanger Sander van de Gevel een mierzoete, maar oh zo lekkere versie van de guilty pleasure Me and Mrs Jones zingt, gaat het spreekwoordelijke dak eraf.

De band Mevrouw van Heck heeft het allemaal meegemaakt. De preutse jaren '50. De heftige jaren '60 en '70. De woelige jaren '80. De opkomst van de Soul, R&B en de Funk. Steevast genietend van een Caballero zonder filter. En een zoete Moezel zonder ijs. Modes kwamen en verdwenen maar daar heeft ze nooit aan meegedaan. Ze was en is altijd zichzelf. Schijt aan de buren. Nooit heeft ze zich gebonden. Ze genoot van het moment. Niet lullen maar poetsen. Niet kiezen maar knallen. Dat is typisch mevrouw van Heck. Haar optredens zijn altijd bijzonder. De toegang tot het optreden is gratis.

Bezetting: Sander van de Gevel (Zang), Jan Forman (Zang/trompet), Paul van de Ven (Basgitaar), Huub van Pinxsteren (Gitaar), Hayk Swinkels (Hammond), Eric Hermes (Drums), Harrie Damen (Saxofoon), Sjoerd Diebels (Trompet), Paul Lensen (Trombone).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant