Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC in Veghel.
Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC in Veghel.

Spectaculaire Private Lease-actie Opel-dealer Van Mossel OPC

Zakelijk 684 keer gelezen

VEGHEL | Bij Van Mossel OPC in Veghel staat de maand oktober in het teken van een grootse Private Lease-actie. "Prijsverlaging staat daarbij centraal", zegt vestigingsmanager Patric van Pinxteren. Volgens hem is het 'een unieke Private Lease-actie van Opel en Van Mossel OPC'.

Patric vertelt dat volgens hem de voordelen nog nooit zo groot zijn geweest. "Ieder maandbedrag is 20 euro in prijs verlaagd. Dat voordeel kan bij bepaalde modellen oplopen tot 1.200 euro."
Hij onderstreept dat de actie alleen in de maand oktober van kracht is. De voorraad is ruim en omvat onder meer de Opel-modellen Karl, Corsa en Astra. Patric: "Van elk model hebben we enkele tientallen exemplaren op voorraad."

Steeds meer particuliere klanten maken gebruik van Private Lease. Niet vreemd met de voordelen in het achterhoofd: een vast bedrag per maand voor alle zaken zoals wegenbelasting en onderhoud maar exclusief brandstof. Onbekommerd rijden dus. Opel-dealer Van Mossel OPC heeft nog enkele auto's staan van voor de WLTP-aanpassing. Die regeling zorgt voor een aanscherping van de milieuregels. Een aanpak, die zich vertaalt in een hogere belasting. Doordat het gros van het modelaanbod van de Private Lease-actie van voor de regeling is, zijn de auto's extra voordelig geprijsd.

Van Mossel OPC Opel Veghel is te vinden op Vanderlandelaan 1 op De Dubbelen in Veghel. Voor meer informatie bel naar: 0413-331212.
Openingstijden showroom: maandag tot en met donderdag: 09.00 uur - 18.00 uur. Vrijdag: 09.00 uur - 20.00 uur. Zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant