Jules houdt een expositie oude fotocamera's in Wijkgebouw De Golfstroom.
Jules houdt een expositie oude fotocamera's in Wijkgebouw De Golfstroom.

Verzameling oude fotocamera's op verzamelaarsbeurs

Algemeen 579 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt een verzamelaarsbeurs op zondag 21 oktober. Inclusief een expositie oude fotocamera's in Wijkgebouw De Golfstroom gelegen aan de Witte de Withstraat 24 (Ingang via Heemskerkstraat) in Veghel-Zuid. Van 09.30 uur tot 12.30 uur zijn de deuren geopend voor het publiek.

Zondag 21 oktober houdt Stichting Verzamelbeurs Veghel haar maandelijkse verzamelaarsbeurs. Er is vraag en aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, communie-schoolprentjes, miniatuurauto's, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, keycords, kwartetten, lucifersetiketten, markclips, pennen met opschrift, pin's, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes, stripboeken, suikerzakjes, telefoonkaarten, theezakjes en nog veel meer. Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen.

Fotocamera
Dit keer exposeert de 67-jarige Jules uit Genderen zijn verzameling oude fotocamera's. De fotocamera heeft door de tijd heen, altijd de bijzondere ontwikkelingen van de mens en zijn omgeving, perfect weergegeven. De ontwikkeling van de fotografie en de wereld wordt in deze expositie in beeld gebracht, met naast de fotocamera's, ook foto's van bijzondere gebeurtenissen, van 1870 tot 1990, in een tijdsbestek van telkens tien jaar. Meer dan een eeuw historie die afgesloten werd door de introductie van de digitale camera.

Voor inlichtingen bel Marcel Bosch: 0413 – 367786 of mail verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl. Entree volwassenen 1 euro, tot en met 12 jaar gratis

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant