Frits van Eerd is trots op de mijlpaal.
Frits van Eerd is trots op de mijlpaal. Foto: Jos Klijn

Jumbo viert opening 600ste winkel: 'Iets om trots op te zijn'

Zakelijk 2.987 keer gelezen

VEGHEL | De opening van de 600ste winkel op woensdag 24 oktober markeert een bijzonder moment voor Jumbo. Het Veghelse familiebedrijf opent op die dag een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan Moleneindplein 109 in Vught. De huidige medewerkers van de winkel blijven voor de vaste klanten het vertrouwde gezicht.

De winkel komt met een uitgebreid aanbod, waarin naast het grootste assortiment van Jumbo plaats is ingeruimd voor de favoriete producten van EMTÉ-klanten. De nieuwe Jumbo is woensdag vanaf 9.00 uur geopend.

Snelle groei
Op 24 maart 1983 werd in Den Bosch de eerste Jumbo winkel geopend. Het familiebedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt.
Door de overname van Super de Boer in 2009, C1000 in 2012 en een deel van EMTÉ in 2018, groeide Jumbo uit tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

Mijlpaal
Jumbo CEO Frits van Eerd ziet de opening van deze nieuwe Jumbo winkel als een belangrijke mijlpaal. "De opening van alweer onze 600ste winkel is iets om trots op te zijn. Ik zie dit als het resultaat van het werk dat we elke dag bij Jumbo met álle collega's verrichten: steeds weer de klantverwachtingen overtreffen. Zo slagen we erin om van onze klanten échte fans te maken. Door onze groei zijn steeds meer mensen in staat om kennis te maken met onze formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant