De hobbykokers bereiden hier hun vier- of zesgangenmenu en dineren daarna in het museum
De hobbykokers bereiden hier hun vier- of zesgangenmenu en dineren daarna in het museum

Culinaire kookavonden in Zijtaart

Algemeen 1.337 keer gelezen

ZIJTAART | In het kleinschalige oldtimermuseum Autosalon Doornhoek in Zijtaart staan veel bijzondere oldtimers die door liefhebbers zeer worden gewaardeerd. Autosalon Doornhoek is echter niet alleen een thuis voor diverse autoclubs en autoliefhebbers. In deze bijzondere ambiance worden ook regelmatig culinaire kookavonden georganiseerd.

De hobbykokers bereiden hier hun vier- of zesgangenmenu en dineren daarna in het museum, omgeven door de antieke auto's. De menu's die gekookt worden, zijn onder andere afkomstig van de Hogere Hotelschool uit Maastricht en zijn van een kwalitatief hoog niveau. De gerechten worden vergezeld met bijpassende wijn. Ervaren begeleiders geven de instructies en begeleiden de kookliefhebbers, beginnend of ervaren. Momenteel is er weer ruimte voor dames of heren die graag wat meer willen weten én willen leren van de diverse gerechten: Nederlands, Frans en internationaal.

Interesse
Mocht je geïnteresseerd zijn dan is het altijd mogelijk een keertje te komen proefkoken. De avonden zijn eenmaal per maand en beginnen om 18.00 uur.
Voor meer informatie bel naar Ruud Buijsse: 0651221832.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant