Verrassende nederlaag Korfrakkers

Eerste nederlaag voor De Korfrakkers

Sport 186 keer gelezen

ERP - Vorige week liet Prinses Irene in de wedstrijd tegen Swift al zien dat ze loepzuiver zijn en stuntte met een verdiende winst. De dames van De Korfrakkers waren gewaarschuwd en in de voorbereiding werd alles duidelijk besproken.

De wedstrijd liet iets anders zien. Prinses Irene pakte een brutale voorsprong van 0 - 4 en tekenend voor de wedstrijd was dat de dames van De Korfrakkers pas na 20 minuten het eerste doelpunt lieten aantekenen. Kansen waren er te over maar een dramatische afwerking resulteerde in weinig doelpunten. Na de rust kwamen de Erpse vrouwen nog een aantal keren terug tot op twee doelpunten maar Prinses Irene hield de controle en bleef zuiver in de afronding. Einduitslag 10-12. Komende donderdag, 25 oktober, wordt om 20.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Swift gespeeld. Voor beide teams van groot belang om de punten te pakken.