Another Kind Of Blue.
Another Kind Of Blue.

Finalist van America's Got Talent komt naar De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 442 keer gelezen

VEGHEL | Another Kind Of Blue, finalist bij America's Got Talent, komt naar Theater De Blauwe Kei in Veghel. Het belooft een show te worden waarin dans wordt gecombineerd met videoanimaties. Op donderdag 25 oktober om 20.15 uur is de voorstelling genaamd Flirt With Reality te zien in de Grote Zaal van het theater.

De gepassioneerde choreograaf en maker David Middendorp levert met deze voorstelling een spannende mix van moderne dans en technologie. Hij zoekt de grenzen op tussen fantasie en realiteit, waardoor het publiek wordt meegenomen op een reis door tijd en zwaartekracht. Middendorp laat in Flirt With Reality zien hoe grenzen vervagen in onze steeds virtueler wordende wereld en hoe dit tegelijkertijd nieuwe kansen creëert. De dansers komen letterlijk in botsing met digitale bits. Dit is, in combinatie met de rondvliegende drones, betoverend om te zien.

Kaarten voor Another Kind Of Blue kosten 24.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie op: www.blauwekei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant