Expositie Ad van Aart.
Expositie Ad van Aart. Foto: GERARD SLEGERS IMAGES BY GERARD

De Compagnie biedt een expositie in vorm en klank

Kunst en cultuur 405 keer gelezen

VEGHEL | De kunstgroep De Compagnie is er in geslaagd de tentoonstelling 'Klankbeelden' te organiseren van zondag 28 oktober tot zondag 23 december. Daarin toont de Eindhovense kunstenaar Ad van Aart op verrassende wijze bijzondere kunstwerken, vervaardigd uit minder voor de hand liggende materie. Daarbij worden ook de klankmogelijkheden ervan creatief benut.

Ad van Aart noemt zichzelf een sensitieve beeldenbouwer. Zijn kunstwerken zijn niet alleen bijzonder door materiaalkeuze en vormgeving, maar vooral ook door de technische dynamiek en de klankmatige eigenschappen.
Niet voor niets is Ad bekend van een groot aantal exposities in binnen- en buitenland. Wie deze tentoonstelling bezoekt zal verwonderd zijn over de originaliteit en de fascinerende werking van materie en klank.

Informatie
Locatie: Wiebenga silo, hal begane grond en Fabriekswinkel op de CHV Noordkade in Veghel. Op 2 december houdt Ad twee keer een klankperformance (13.00 uur en 14.30 uur). Tevens geeft hij op 11 november een dagworkshop tekenen bij Phoenix cultuur. De officiële opening vindt plaats op zondag 28 oktober om 13.00 uur.

Meer informatie: op: www.phoenixcultuur.nl

Expositie Ad van Aart.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant