Het was een geslaagd toernooi bij De Krekel.

Meierijstad tenniskampioenschappen 2018

Sport 683 keer gelezen

MARIAHEIDE | Bij Tennispark De Krekel in Mariaheide vond van 1 november tot en met 4 november de tweede editie van het Meierijstad toernooi plaats. Met 173 wedstrijd verdeeld over vier dagen was het een gezellig en geslaagd toernooi. Voor het eerst dit jaar hadden ze ook een mooie deelname vanuit de jeugd.

Er was een clinic voor de jeugd, zowel padel als tennis, die werd verzorgd werd door Hanneke, Joery en Roel. Zondag werden de wedstrijden van de jeugd gespeeld.

Hierbij werd er gestreden in zes categorieën, waar ze uiteindelijk zeven winnaars hadden:
JE Rood, Quinten van Zon, TV de Krekel
JE-10 Thomas van der Linden, TV Zijtaart
JE-12 Noud Bollen, De Kienehoef
JE-14 Tristan Tunissen, TV de Krekel
ME-14 Kaya van Hoof, De Kienehoef
JD-14 Thijn van den Akker en Bob van Uden, TC Skinlo

Bij de senioren werd er gestreden in 23 categorieën waar het hoogste HE3 was. Deze werd jammer genoeg niet gespeeld. De winnaars waren:
DE5 Monique van Giersbergen, TV Frisselstein

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Eethuis de Reiger uit Zijtaart, Diepvriesspecialist van Rijsingen uit Veghel, Intersport Veghel-Uden, Tretorn, Mars uit Veghel, Bakkerij Bekkers uit Veghel, De Boerderijwinkel uit Erp, bijdrage uit de Gemeente Meierijstad en de bijdrages van alle tien de verenigingen van de Meierijstad. De organisatie dankt alle sponsors voor hun bijdrage dit jaar.