De maaltijdbezorgers van ONS Welzijn.
De maaltijdbezorgers van ONS Welzijn. Foto: Aileen van Tilburg

Maaltijdbezorgers gezocht in Erp, Keldonk en Boerdonk

Algemeen 1.005 keer gelezen

ERP | Mensen die zelf moeilijk of niet de dagelijks noodzakelijke warme maaltijd kunnen bereiden, kunnen gebruik maken van de maaltijdvoorziening van ONS welzijn. Vrijwilligers bezorgen één keer per week koelverse maaltijden bij de deelnemers. Deze kant en klare maaltijden kunnen zeker een week in de koelkast bewaard worden. Wie wil eten, hoeft de maaltijd alleen maar acht minuten in een magnetronoven op te warmen.

Voor het bezorgen van de maaltijden in Erp, Keldonk en Boerdonk zoekt ONS welzijn twee vrijwilligers. Van hen wordt verwacht, dat ze één keer in de vijf weken op maandagmiddag beschikbaar zijn om op ongeveer 35 adressen maaltijden te bezorgen. Op de dag waarop de vrijwilligers dienst hebben, gaan ze naar de koeling in Veghel. Daar ligt de route voor die dag klaar, aan de hand waarvan ze de wagen laden en de maaltijden bezorgen. Als dat gebeurd is, melden de vrijwilligers zich af op kantoor van ONS welzijn in Veghel en geven eventuele bijzonderheden door. Nadat de koelwagen gestald is bij de koeling zit het werk er weer voor vijf weken op.

Onkosten
ONS welzijn vergoedt de onkosten die vrijwilligers maken, zoals de kilometers die zij in hun eigen auto moeten rijden om op en neer naar de koeling te reizen. Uiteraard gaan de vrijwilligers goed verzekerd op pad en zij kunnen rekenen op de nodige ondersteuning door een beroepskracht. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen voor meer informatie contact opnemen met Carmen van den Boom of Thea Goorts van ONS welzijn. Dat kan op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 088-374 25 25 en via het e-mailadres carmen.vandenboom@ons-welzijn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant