Op zaterdag 17 augustus 2019 is de grote finale.
Op zaterdag 17 augustus 2019 is de grote finale.

Nog ruimte voor deelnemers aan de Fight Cancer Night

Sport 539 keer gelezen

BOERDONK | De voorbereidingen voor de Fight Cancer Night 2019 in Boerdonk zijn van start gegaan. Er is nog ruimte voor een paar ondernemers/bedrijven.

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. Natuurlijk zijn ondernemers druk bezig met ondernemen maar ook willen ze meer tijd besteden aan sport. Daarnaast zijn ondernemers enorm begaan met Goede Doelen. "Dat gaan we dus combineren in dit evenement. Overigens is het ook mogelijk om namens een bedrijf iemand af te vaardigen. We zoeken 12 tot 16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2018 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Inmiddels hebben zich al 13 kandidaten gemeld. Het evenement is daarom al zowat vol geboekt. Mocht je nog interesse hebben, meld je dan snel aan!", aldus de organisatie.
Op zaterdag 17 augustus 2019 nemen de boksers het tegen elkaar op in de ring tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames en entertainment. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. "Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan", laat de organisatie weten. Check: www.fightcancernight.nl voor alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Mailen kan naar:
info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant