Marc van Berkel van Noord Coffee Roasters is blij met de samenwerking.
Marc van Berkel van Noord Coffee Roasters is blij met de samenwerking. Foto: Sander van der Veen Photography

Samenwerking tussen Hanex Veghel en Noord Coffee Roasters

Algemeen 1.081 keer gelezen

VEGHEL | Hanex Veghel gaat voor kwaliteit en serveert vanaf november haar bezoekers de naar eigen zeggen allerbeste koffie van Veghel. Hanex heeft gekozen voor Noord Coffee Roasters. Noord Coffee is gevestigd op de Veghelse Noordkade, hier brandt Noord wekelijks al haar koffies vers.

Noord brand al haar bonen light roast. Dit betekent dat de bonen licht worden gebrand. Deze lichte branding zorgt ervoor dat de bonen minder vet zijn. Deze branding is gezonder en moet meer smaak geven aan de koffie. Vanaf donderdag 1 november is bij Hanex de auto blij met koffie erbij.

Barista Zaterdag
Laat zaterdag 10 november je auto wassen terwijl een echte Noord Coffee barista jouw favoriete koffie bereidt. Van een flat White tot een Noord Caramel Cappuccino. De koffie's worden bereid vanuit een authentieke brandweerwagen. Deze brandweerwagen staat normaal alleen op grote festivals zoals Paaspop, Woohah of We Are Electric. "We zijn alleen zo trots dat Hanex voor Noord Coffee heeft gekozen, dat we de wagen zaterdag speciaal met onze beste barista's naar Hanex Veghel sturen."

Hanex
In 2019 viert Hanex Carwash Veghel, een volledig overdekt autowascentrum op Industrieterrein Doornhoek in Veghel, haar vijfjarig bestaan. Klanten kunnen hun auto hier binnen twintig minuten van binnen én buiten op professionele wijze laten wassen. Zelf wassen kan uiteraard ook in eenvan de uitgebreide wasboxen en gratis stofzuigerplaatsen.
Voordat een auto de wasstraat inrijdt, wordt deze eerst door een van de medewerkers van Hanex Carwash voor behandeld. Na de keuze uit een van de wasprogramma's wordt de auto in de wasstraat vervolgens grondig schoongemaakt met vlekvrij osmosewater en de beste Acryl- en shampooproducten. "Osmosewater is gezuiverd water waar geen mineralen (onder andere kalk) meer inzitten", vertelt Rob van Herpen, directeur van Hanex Carwash. "Dat water is erg schoon en zorgt er bovendien voor dat de auto vlek- en streepvrij opdroogt." De wasstraat is voorzien van alle nieuwste technieken. Rob vervolgt: "Door de ruime lengte van 45 meter ontstaat extra inwerktijd voor de shampoo. Het is secondewerk, maar wel heel belangrijk om de shampoo beter zijn werk te laten doen." Met het meest complete wasprogramma wordt de auto ook in een extra boog met 'lava intensief' gewassen. "Dat werkt niet alleen effectief, het ziet er door het rode water bovendien erg spectaculair uit", belooft de trotse eigenaar.

Interieurbaan
Na de uitgebreide wasbeurt kan de auto op een van de vele gratis stofzuigerplaatsen ook van binnen helemaal schoon gemaakt worden. De klant kan de auto echter ook op een interieurbaan van binnen laten reinigen. Binnen acht minuten wordt de binnenkant van de auto door speciaal opgeleide medewerkers van Hanex Carwash stralend schoon gemaakt. "Alles wordt goed gestofzuigd, de matten worden machinaal gereinigd en de binnenkant van de ramen, de dorpels en het dashboard worden uitgebreid schoon gemaakt terwijl de klant kan genieten van een kopje échte Noord Coffee uit Veghel", besluit Rob.
Meer informatie op www.hanex.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant