Afbeelding

Jim van de Donk prins van De Oivers

Carnaval 2.099 keer gelezen

EERDE | Prins Jim van de Donk is zaterdagavond in de Brink in Eerde onthuld als nieuwe Prins van De Oivers. In het 49ste jaar van de Carnavalsvereniging zwaait hij de scepter over de Oivers samen met zijn Prinses Marloes. Het Prinsenpaar wordt terzijde gestaan door Adjudant Roel Dortmans en zijn Hofdame Romy.

Prins Jim (42) woont in de Schoolhuisweg en is in zijn eigen bedrijf Endotec werkzaam als zelfstandig adviseur in het ontwerpen en berekenen van technische installaties. Prinses Marloes werkt bij Camping 't Goeie Leven in Eerde. Jim en Marloes hebben een zoon en twee dochters: Daan, Marit en Suus.
Adjudant Roel werkt bij SmartDocuments in Deventer en heeft samen met zijn hofdame Romy twee dochters en een zoon: Moon, Nino en Lune.

Hun spreuk voor het komende carnavalsjaar, in de vorm van een tegeltjeswijsheid, luidt:Vanuit het Oiversnest gezien, is iedereen even groot!

Op zondag 13 januari 2019 is er voor het Prinsenpaar een receptie in Gemeenschapshuis de Brink aan het Sint Antoniusplein in Eerde. Aanvang 11.11 uur.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant