Spel moment uit Schijndel - Gemert-2 Foto: Cees van Raaij

Schijndel/De Wit wipt Gemert-2 uit de beker

Voetbal 578 keer gelezen

SCHIJNDEL – Voetbal club Schijndel was in vergelijk met het duel met Schadewijk op vier plekken gewijzigd. Het voetbal was goed en kwam de Schijndelaren volkomen toe. De ploeg van trainer Henry van Alebeek gaat komende week de champagnekoeler in voor de volgende loting.

Schijndel liet de reserves van Gemert geen moment in de wedstrijd komen. Zeker in de eerste helft wist Schijndel/DE WIT met mooie combinaties en goed uitgespeelde aanvallen Gemert 2 haar wil op te leggen. Met name Tommie van Schijndel was aan de rechterkant goed op dreef. Schoten van hem, maar ook van Brent Blummel en Max Neppelenbroek, mistte precisie of eindigde in de handen van de keeper. Gemert 2 stelde hier weinig tegenover en wist via kleine overtredingen de aanvallen van Schijndel/DE WIT  te ontregelen. Zo ook in de 22e minuut. De door Brent Blummel direct genomen vrije trap eindigde met een prachtige curve onhoudbaar in de linkerhoek: 1-0. Na rust werd de wedstrijd onrustig en minder vriendelijk. Gemert eindigde na twee gele kaarten=rood met tien man. Komende zondag speelt Schijndel uit naar Volkel waar om 14.30 uur op de Eeuwsels wordt afgetrapt