De afsluiting van het festivalseizoen met meerdere artiesten op de Noordkade.
De afsluiting van het festivalseizoen met meerdere artiesten op de Noordkade.
WINACTIE

Afterparty van het festivalseizoen met vier podia

Algemeen 1.041 keer gelezen

VEGHEL | Een goede wedstrijdepisode moet je natuurlijk niet langzaam uit laten doven maar met een flinke eindklapper besluiten. De Noordkade in Veghel trilt derhalve zondag 18 november van 14.00 uur tot 21.30 uur uit zijn voegen tijdens het Alive & Kicking Festival. Een afterparty van het festivalseizoen waarbij op vier podia door een keur van muzikanten alles uit de kast wordt getrokken om nog voor de winterstop een mega derde helft te spelen.

Onder andere Twenty Sicks, The Bentleys, Høken met de Heinoos, Les Truttes, Baby Blue, BZB, maar ook de Reservoir Dogs Band, WANNABEASTAR en nog veel meer kampioenen maken zich op voor een muzikale wedstrijd met alle supporters. Speciaal voor de lezers van deze krant stelt de organisatie vrijkaartjes ter beschikking.
Na het succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. Nóg groter, feestelijker en muzikaler. Het Alive & Kicking Festival transformeert de Noordkade zondag 18 november in een indoor festivalparadijs met voor elk wat wils. Op maar liefst vier area's wordt in talloze genres een muzikaal notenboekje opengedaan door ruim twintig bands die, ondanks een lang en heet seizoen, hun dampende muzikale energie nog steeds vol vuur de zalen in slingeren. In de Koekbouw, Malerij en on stage in De Afzakkerij wordt het gegarandeerd genieten. Met je haren achterover rocken, de handjes in de lucht en/of met de voetjes van de vloer met covers en eigen werk van BZB, Les Truttes, Baby Blue, Reservoir Dogs Band, WANNABEASTAR, The Wetnecks, Hottub Heroes, House of Rock, Twenty Sicks en Weekend Warriors,

Høken met de Heinoos
Niemand minder dan Tim Akkerman sings The Boss, een tribute van Bruce Springsteen, een Queen tribute door Crazy Little Things, George Michael die weer tot leven komt met Faith, terug in de tijd met The Bentleys, oerend hard Høken met de Heinoos, de energie van Nirvana met Teen Spirit, Heavy Hoempa, Bart & Alex, Fritz & Danny, The Given Horse XL, Jonny Smokes from Seattle en Roept U Maar (R.U.M.). 'Sporten' en uit je plaat gaan, maakt hongerig en dorstig. Iets wat opgelost wordt met talloze bars en foodtrucks die met liefde de inwendige mens verzorgen.
Informatie, timetable en kaartjes á 10 euro zijn te verkrijgen via www.aliveandkickingfestival.nl. Kaarten winnen? Check Facebook of mail je naam naar redactie@stadskrantveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant