Martijn uit Venhorst heeft een verzameling van The Fast and the Furious.
Martijn uit Venhorst heeft een verzameling van The Fast and the Furious.

Verzameling The Fast and the Furious op verzamelaarsbeurs

Algemeen 549 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt een verzamelaarsbeurs op zondag 18 november. Dit met een expositie The Fast and the Furious in Wijkgebouw De Golfstroom gelegen aan de Witte de Withstraat 24 (Ingang via Heemskerkstraat) in Veghel-Zuid. Van 09.30 uur tot 12.30 uur zijn de deuren geopend voor het publiek.

De verzamelaars kunnen dan weer hun hart ophalen, met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en dubbele waren te ruil aan te bieden.

The Fast and the Furious
Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert de 27 jarige Martijn uit Venhorst zijn verzameling The Fast and the Furious. Martijn is met deze verzameling in 2007 begonnen met de eerste auto van The Fast and the Furious. Hij heeft op dit moment al een behoorlijke verzameling van The Fast and the Furious opgebouwd, bestaande uit miniatuur-autos op schaal 1:18 en 1:24. Daarnaast heeft hij ook een verzameling The Dukes of Hazzard die hij begin dit jaar op de verzamelbeurs in Veghel heeft geëxposeerd, met groot succes. Hij kwam er mee in de uitzending van Omroep Brabant. De films uit The Fast and the Furious serie staan bekend om zowel de spectaculaire actie als het grote aanbod van auto's. Met acht films en een negende op komst is de franchise nog steeds razend populair.

Voor inlichtingen Marcel Bosch, telefoon 0413 – 367786 of mail verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl. Entree volwassen één euro, jeugd tot en met twaalf jaar gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant