Afbeelding

Expositie bij Atelier 500

Kunst en cultuur 423 keer gelezen

VEGHEL | Atelier 500 organiseert een solo expositie (postuum) met beelden en schilderijen van Peer van Gennep (1959 - 2017) op zaterdag 17 en zondag 18 november.

Zo'n 35 beelden van steen en ruim 50 schilderijen zijn te zien in het stal atelier in de authentieke boerderij van Atelier 500. Beelden van verschillende steensoorten, groot en klein, abstract en figuratief. De schilderijen zijn hoofdzakelijk geschilderd in olieverf en hebben voorstellingen van landschappen, huisjes maar ook abstracte voorstellingen. Harriet Raaymakers heeft de expositie georganiseerd en ingericht, samen met oud-cursisten van Peer.

Peer heeft lange tijd les gegeven bij Atelier 500. Vorig jaar overleed hij aan de gevolgen van kanker. Het was zijn wens dat mensen zouden genieten van zijn beelden en schilderijen, daarom worden deze te koop aangeboden tegen grote kortingen. Een gedeelte van de opbrengst zal naar stichting KiKa gaan, kinderen kankervrij. Tevens is er een loterij waarbij een schilderij verloot wordt voor hetzelfde doel.

Informatie
De entree is gratis. De expositie is bij Atelier 500, Bosven 500 in Veghel. 17 en 18 november van 13.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie op: www.atelier500.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant