Bert van de Rijdt en Niels Bek.
Bert van de Rijdt en Niels Bek.

Bert van de Rijdt 45 jaar in dienst bij Bek

Algemeen 1.605 keer gelezen

VEGHEL | Bek 1 op 1 publiceren is verheugd te melden dat Bert van de Rijdt sinds november officieel 45 jaar in dienst is. Daarmee is Bert de langstzittende werknemer bij het Veghelse bedrijf.

Het was om precies te zijn op 29 oktober 1973 dat Bert in dienst kwam bij Bek. Destijds in de productie als boekdrukker onder leiding van wijlen Loet Bek.

Kalmte
Door de opkomst van offset werden circa twintig jaar later de rollen opnieuw verdeeld en werd Bert aangesteld als Assistent Productieleider en later als Productieleider Prepress II, op de analoge montage en de vlakdrukkopie. Hier gaf hij leiding aan de afdelingen montage, repro, plaatkopie en fotostudio.
Sinds 2006 is Bert terug in de productie als Productieleider Binderij, waar hij op zijn eigen manier en met een natuurlijke kalmte leiding geeft aan een grote groep medewerkers.

Flexibel
Waar de organisatie de laatste jaren flink is veranderd heeft Bert altijd bedreven en flexibel mee bewogen in deze veranderingen.
Zijn pensioengerechtigde leeftijd komt inmiddels in zicht, maar tot die tijd blijft Bert op zijn gebruikelijke wijze Bek ondersteunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant