De band Ruizzz! speelt live bij Fellows & Friends.
De band Ruizzz! speelt live bij Fellows & Friends.

Live muziek en Autumn Rally bij Fellows & Friends

Algemeen 502 keer gelezen

VEGHEL | Bij Fellows & Friends in Veghel komen er twee evenementen. Een avond met live muziek en een autorit. Deze vinden plaats op zaterdag 17 november en zondag 25 november.

Op 17 november speelt Ruizzz! in het vernieuwde café. Ze spelen vele Nederpop hits en de entree is gratis. De aanvang is om 22.00 uur en het duurt tot 03.00 uur. Op 25 november is de Autumn Rally. Dit is een autorit in het teken van herfst. De rit start rond 12.00 uur en rond 18.00 uur ben je terug bij Fellows & Friends. Bij terugkomst is er stamppot buffet en natuurlijk een drankje. De organisatie heeft een mooie route gemaakt voor de rally. Onderweg zijn er weer verschillende opdrachten waarbij je punten kunt verdienen. Het team dat de meeste punten verzameld gaat met de wisselbeker naar huis.

Aanmelden
Voor Ruizzz! hoef je geen kaarten te hebben en de entree is gratis. Voor de Autumn Rally bedragen de kosten 25 euro per persoon en je zit met maximaal vijf personen in één auto. Deze prijs is inclusief een lunch die je onderweg krijgt en het stamppot buffet. Locatie: Fellows & Friends, Markt 30 in Veghel.

Autumn Rally bij Fellows & Friends.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant