Afbeelding

Spaaractie gratis kaartje Veghel on Ice is begonnen

Algemeen 765 keer gelezen

VEGHEL | Iedereen kan weer meesparen voor een gratis entreekaartje voor de ijsbaan vanaf dinsdag 13 november tot en met maandag 24 december. Veghel on Ice opent vanaf donderdag 6 december haar deuren en geeft Veghel een extra winters tintje.

Gezellig even shoppen voor de feestdagen en tegelijk sparen voor een gezellig moment om te schaatsen? Dat kan als je vanaf 13 november bij de deelnemende winkels in Veghel je inkopen doet. Een volle spaarkaart is goed voor één gratis entreekaartje voor de ijsbaan op de Markt in Veghel. Deze is geopend van 6 december 2018 tot en met 5 januari 2019. Kijk voor openingstijden van de ijsbaan op www.veghelonice.nl. Je ontvangt één zegel, bij de deelnemende winkels, bij besteding van tien euro. Je herkent de deelnemende winkels aan de actieposter. Een volle spaarkaart is in te leveren van 7 december tot en met 4 januari 2019 bij de bibliotheek in Veghel.

Ondernemend Veghel is ook dit jaar weer de samenwerking met Rotary Club Meierijstad aangegaan betreffende de ijsbaan op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant