Afbeelding

De zaalcompetitie begint voor De Korfrakkers met winst

Sport 386 keer gelezen

REUSEL - De topklasse dames is al van start gegaan en de eerste wedstrijd van het zaalseizoen was meteen een krachtmeting voor de Erpse vrouwen uit naar Rosolo in Reusel.

Tijdens het CNC toernooi werd een vrij eenvoudige overwinning geboekt, maar dat Rosolo anders aan de wedstrijd ging beginnen, werd al snel duidelijk. In de duels werden in het begin foutjes gemaakt en Rosolo kwam op een 3-0 voorsprong. Pas op het moment dat 3-1 werd gescoord uit een goede aanvallende actie, kwam de machine op gang. De afspraken die vooraf waren gemaakt, werden uitgevoerd. Met name de concentratie en focus werden beter. In de loop van de wedstrijd werd De Korfrakkers sterker en kwam Rosolo minder tot aanvallen op snelheid. De druk van de Erpse verdediging werd flink opgevoerd en aanvallend werd het voor Rosolo steeds moeilijker.Vrij snel in de tweede helft werd er een gaatje geslagen en is de winst niet meer in gevaar geweest. Alleen toen het spel van De Korfrakkers iets slordiger werd, kon Rosolo nog twee keer scoren om de marge te verkleinen. De eindstand werd 12-15. Een goed begin van een belangrijk zaalseizoen waarin veel uitdagingen op ons pad zullen komen.

Aanstaande zondag om 14.30 uur staat de tweede topper op het programma; een thuiswedstrijd tegen DDW. Een wedstrijd waarin de duels op het scherpst gespeeld zullen worden, maar zeker ook een wedstrijd die pas begint als De Korfrakkers afscheid heeft genomen van een man, die aan de wieg heeft gestaan van waar de vereniging nu staat. Hij, die De Korfrakkers groot heeft gemaakt: Harrie van Lankvelt. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant