Biljartvereniging Krijt Op Tijd beschikt sinds kort over een geheel eigen clubhuis.
Biljartvereniging Krijt Op Tijd beschikt sinds kort over een geheel eigen clubhuis.

Krijt Op Tijd organiseert Meierijse Kampioenschappen

Sport 1.232 keer gelezen

VEGHEL | In het nieuwe clubhuis van biljartvereniging Krijt Op tijd aan de Franciscanessenlaan in Veghel wordt van donderdag 29 november tot en met vrijdag 14 december het Meierijse Kampioenschap Driebanden biljarten gehouden.

Deelname aan het toernooi is voorbehouden aan inwoners van de gemeente Meierijstad en inschrijven kan nog tot en met maandag 19 november, via de website www.krijt-op-tijd.nl.

Apetrots
Biljartvereniging Krijt Op Tijd beschikt sinds kort over een geheel eigen clubhuis, gelegen in een deel van de zogenaamde 'tuinzaal' van het klooster van de Zusters Franciscanessen in Veghel. Voorzitter Ad van Dongen en medebestuurslid Ad Verbruggen, beiden tevens wedstrijdleiders van het toernooi, zijn apetrots op hun nieuwe onderkomen. "Het was een lang gekoesterde wens om een eigen ruimte te hebben voor onze vereniging en we zijn daarom ontzettend blij en trots met dit prachtige nieuwe clubhuis. We hebben het helemaal zelf ingericht en dankzij de hulp van sponsors en vrijwilligers hebben we zelfs onze penningmeester tevreden weten te houden", aldus een glunderende Ad van Dongen. Het driebandentoernooi wordt door Krijt Op Tijd voor de zesde keer georganiseerd, waarbij de vorige editie voor het eerst werd omgedoopt tot de Meierijstadse kampioenschappen. Krijt Op Tijd heeft zo'n 50 leden, is aangesloten bij de KNBB en speelt competitiewedstrijden in district 's-Hertogenbosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant