Afbeelding

Prins Arno d'n Urste regeert over De Zandhazen

Carnaval 1.173 keer gelezen

BOERDONK | In een bomvolle en prachtig versierde Hazenpot in Boerdonk is zaterdagavond een verrassend duo onthuld. Een Zandhaas en Uil buffelen samen de carnaval door. Arno Bukkems is onthuld als Prins Arno d'n Urste samen met zijn adjudant Joris van Asseldonk.

Prins Arno (39) woont al enkele jaren in het Zandhazenrijk waar hij is getrouwd met Linda (36). Samen hebben ze twee kleine kinderen, Pim en Jop. Arno is zelfstandig ondernemer en is als interieur- en decorbouwer druk in de weer voor festivals en evenementen. Arno is trots dat hij al diverse jaren aan een van de grootste en mooiste festivals van Nederland mag werken, zoals Harmony of Hardcore en 7th Sunday in Erp. En natuurlijk mogen we het grootste evenement van Boerdonk ook niet vergeten: de Buffelrun. Het mede-bedenken en uitbouwen van de bijna 40 obstakels is een hele klus. Zijn hobby's zijn dan ook festivals bezoeken en concerten, voetbal en tot voor kort was hij coach van Erp 6 waar hij zijn Adjudant de juiste richting in moest sturen.
Arno gaat graag met zijn gezin en hond naar de bossen om te eindigen op een terrasje. Sinds vorig jaar is hij lid van de kookclub 'Bak en Braad' van Boerdonk. Arno is graag onder de mensen en houdt niet van niksen.
Linda is verpleegkundige bij Huize Padua en begeleidt licht verstandelijk beperkte mensen met een psychiatrische stoornis.

Erp 6
Adjudant Joris (40) is een echte Uil en woont samen met Suzan (34) uit Papgat in Empeldonk. Samen hebben ze twee kleine kinderen, Keet en Meis. In het dagelijks leven is Joris Productontwikkelaar bij Borgesius waar hij vernieuwde broden ontwikkelt voor Albert Heijn. Zijn hobby's zijn hardlopen, Formule 1 kijken, zijn gezin en voetballen bij Erp 6. Joris houdt er van om festivals te bezoeken (er moet toch iemand met een kritisch oog naar die creaties kijken die zijn maat, Prins Arno, heeft  gemaak) en natuurlijk ook van leuke dingen ondernemen met zijn gezin en vanaf nu met alle Zandhazen en andere carnavalsvierders.
Suzan is ambulant hulpverlener en begeleidt en ondersteunt gezinnen bij opvoedingsvragen.

Motto
Beiden heren hebben er veel zin in om dit nieuwe avontuur aan te gaan samen met hun partners en kinderen. Het motto in Boerdonk is: Buffelen zal, dees daag met carnaval!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant