Afbeelding
Foto: Bob Bronshoff

Nieuw: voorstelling op vrijdagmiddag in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 356 keer gelezen

VEGHEL | Theater De Blauwe Kei probeert iets nieuws. Op vrijdag 30 november staat er een middagvoorstelling gepland. Debby Petter speelt om 14.00 uur 'In Mijn Hoofd' in het Magazijn, één van de kleine zalen van het theater op de CHV Noordkade

Kindervoorstellingen en voorstellingen op zondag stonden al vaker in de middag geprogrammeerd, maar Debby Petter is de eerste die op een doordeweekse dag in de middag een voorstelling speelt in het Veghelse theater. "Met de Escaperoom, de Proeffabriek, diverse lunch- en dinermogelijkheden en een bioscoop is CHV Noordkade een bruisende plek. Ideaal voor een dagje uit. Wij willen daar als theater op inspelen met voorstellingen in de middag. De voorstelling In Mijn Hoofd van Debby Petter is een pilot. Wanneer blijkt dat onze gasten dit waarderen, kunnen we het vaker in onze programmering opnemen."

In Mijn Hoofd
In Mijn Hoofd is een fascinerende en tragische monoloog over een pathologische leugenaar. Hij liegt, en niet een klein beetje. Zijn halve leven is verzonnen, misschien wel meer dan de helft. Debby sleept je van het begin tot het eind mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Kaarten
Kaarten voor In Mijn Hoofd kosten 16 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vind je op www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant