Ellen Schepens (30) presenteert haar nieuwe cd in Café D'n Brouwer in Mariaheide.
Ellen Schepens (30) presenteert haar nieuwe cd in Café D'n Brouwer in Mariaheide.

Ellen Schepens steunt het goede doel met nieuwe cd

Algemeen 987 keer gelezen

MARIAHEIDE | Ellen Schepens (30) presenteert haar nieuwe cd in Café D'n Brouwer in Mariaheide. Dit is op zaterdag 12 januari 2019 om 19.30 uur. De opbrengst van de cd gaat naar de stichting Medical3T. Een stichting die zich inzet voor EHBO-lessen in Kenia. ''Met het geven van EHBO-lessen hopen wij de medische basiskennis te vergroten en bij te dragen aan de preventie van ernstige ziekten en ongevallen'', aldus Ellen, oprichter van de stichting.

De cd met 19 covers bevat een greep uit het diverse repertoire wat Ellen in de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd. "Ik vind een heleboel muziekstijlen leuk en heb mijn favoriete liedjes verzameld op één cd", aldus Ellen.
Een groot deel van de liedjes zal op zaterdag 12 januari ten gehore worden gebracht.

Rob Govers
De avond wordt gepresenteerd door Rob Govers, bekend.
Zangvereniging La Vita en zanggroep Spirit uit Mariaheide komen optreden en vanuit Dreumel komt Talentenbureau Oké helemaal naar Mariaheide om het programma aan te vullen. De avond wordt afgesloten door Kees Caspers uit Uden.

Informatie
De cd presentatie begint om 19.30 uur. De cd is het entreebewijs, deze kun je reeds bestellen via www.ellenschepens.com. Je kunt de cd uiteraard ook aan de deur kopen. De kosten zijn 10 euro plus eventueel 1 euro verzendkosten. Ellen: "Ik ben de artiesten, opnamestudio en Café D'n Brouwer dankbaar voor hun bijdrage aan deze cd en stichting Medical3T.''

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant