Dolle vreugde bij de jeugd na afloop

Veghels Basisschool Kampioenschap Tafeltennis

Sport 653 keer gelezen

Het was de tweede dag van de Basisschool Kampioenschappen tafeltennis,dat voor de 32e keer werd gehouden. Dit jaar werd het ook een 'Meierijstad' toernooi, omdat ook kinderen van basis school de Vossenberg uit Schijndel deelnamen op afgelopen zondag 25 november.

Verder veel bekende gezichten onder  60  jongens en meisjes uit groep 7 en 8 die in allerlei strakke school-outfits speelden om de felbegeerde trofeeën. De voorrondes werden  in  poules ingedeeld, zodat  iedereen veel wedstrijdjes kon spelen. Na bijna 3 uur onafgebroken tafeltennis werd de eerste selectie gemaakt. Terwijl de nummers  1 en 2 zich konden gaan voorbereiden op de finale wedstrijden, namen de andere kinderen met een aandenken en kleine gezonde versnapering afscheid van het toernooi.

Winnaars
Senne Fassbender en Matthijs Reijnders van OBS De Uilenbrink werden voor het derde jaar op rij kampioen van groep 7 door winst in de finale tegen Olivier Hondelink en Bram Gruijters van BS Bernadette. In groep 8 werden Maik Coppelmans en Loek van Veenendaal na heel spannende voorrondes de uiteindelijke winnaars, terwijl Tom van Hedel en Mees Monde van BS de Ark het zilver pakten. Met trots werden de bekers en felicitaties in ontvangst genomen en werden  de winnaars voor eeuwige roem 'op de plaat' vastgelegd.