Bloemschikdemonstratie door Ruud van Schie

Algemeen 397 keer gelezen

VEGHEL | Groei & Bloei, afdeling Meierijstad organiseert op maandag 10 december een bloemschikavond met Ruud van Schie. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Dienstencentrum Peppelhof, Wilgenstraat 15, in Veghel. Niet-leden betalen 5 euro.

Meesterbinder Ruud van Schie is een bloemkunstenaar pur sang. Hij gaat deelnemers laten zien wat de nieuwe trends zijn en wat er vooral actueel is op het gebied van bloemschikken.
Niet alleen leert men hoe ze een mooi bloemstuk kunnen maken voor Kerst, deelnemers leren vooral creatief omgaan met alle mogelijke materialen. Trouwe bezoekers van deze avond weten het, succes verzekerd. "Wij zien je heel graag in de mooie grote ruimte van Dienstencentrum Peppelhof. Na afloop van de avond worden de bloemstukken verloot", laten ze bij Groei & Bloei weten.

Parkeeradvies
Groei & Bloei heeft nog een parkeeradvies. Parkeer bij de EMTÉ en wandel naar de Peppelhof. Meer weten over het groenaanbod van Groei & Bloei afdeling Meierijstad bezoek dan: www.meierijstad.groei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant