Afbeelding

Eerste solovoorstelling van Thomas Acda

Kunst en cultuur 626 keer gelezen

VEGHEL | De solovoorstelling Motel van Thomas Acda is op woensdag 12 december te zien in Theater De Blauwe Kei in Veghel. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van het theater op de Noordkade.

Het is de eerste solovoorstelling van Thomas Acda sinds de beëindiging van het duo Acda en de Munnik. In de show brengt Thomas verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Op zijn eigen manier 'vertelt' hij over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. Dit alles doet hij samen met gitarist David Middelhoff.

Thomas Acda is bekend van verschillende films zoals All Stars, Missing Link en Lek. Ook was hij vijf seizoenen lang te zien in de televisieserie Jeuk. In 2015 debuteerde Thomas als romanschrijver met zijn boek Onderweg Met Roadie. Buiten het schrijven van romans en het regisseren van films schrijft en componeert hij ook muziek, wat hij onder andere deed voor de musical De Marathon.
Kaarten voor de voorstelling Motel kosten 25 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant