SamSam Vriendschapsplein

Algemeen 387 keer gelezen

VEGHEL | SamSam Vriendschapsplein biedt mensen ondersteuning in hun zoektocht naar nieuw contact. De initiatiefnemers vinden dat iedereen het verdient iemand te hebben om leuke dingen mee te doen, mooie verhalen mee te delen, samen plezier te maken, mee te lachen, maar ook te huilen, iedereen verdient een vriendschap. SamSam Vriendschapsplein wil voor een plek zijn waar de bezoekers anderen kan vinden om leuke dingen mee te doen, waar ze kunnen lachen en plezier maken en waar mogelijk vriendschappen kunnen ontstaan.

Elke maand organiseren de vrijwilligers van het vriendschapsplein twee activiteiten waar bezoekers bij kunnen aansluiten om andere mensen te leren kennen. Ontmoeting en gezelligheid hebben ze daarbij hoog in het vaandel. In augustus stond kletspotten op het programma. Er werd enorm gelachen om de vragen die uit de kletspot kwamen. Vragen zoals: 'hoe ziet jouw droomauto eruit' of 'bij welke film heb jij helemaal in een deuk gelegen?' Ook de komende maanden zijn er leuke activiteiten bedacht om elkaar te leren kennen. Wie wil weten wat er in het SamSam Vriendschapsplein te doen is, kan de Facebookpagina van ONS welzijn en SamSam Veghel in de gaten houden.

Aanmelden
SamSam Vriendschapsplein is elke eerste dinsdagavond van de maand van 19.30 uur tot 21.30 uur en elke derde woensdagmiddag van de maand van 13.30 uur tot 15.30 uur open. Het zit in het PieterBreughelhuis, Middegaal 25, in Veghel. Het PieterBrueghelHuis is een plek voor ontmoeting en SamSam Vriendschapsplein sluit daar graag bij aan. Mensen die zin hebben om mee te doen, kunnen zich aanmelden bij Ingrid Smit. Dat kan telefonisch: 06-83981578 of per mail: ingrid.smit@ons-welzijn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant