Opheffingsuitverkoop bij Ballast.
Opheffingsuitverkoop bij Ballast.

Ballast Bed & Textiel gaat Veghel na 32 jaar verlaten

Algemeen 3.988 keer gelezen

VEGHEL | In 1986 begon Ballast een Beddenspeciaalzaak met ledikanten, matrassen en bedtextiel aan de Hoofdstraat in Veghel. Na 32 jaar gaat Ballast Veghel verlaten.

Ballast kreeg al snel grote bekendheid in de hele regio en daarbuiten door de grote keuze dekbedovertrekken en daarbij behorend textiel. "Na 32 jaar willen wij gaan stoppen. Mede doordat er geen opvolgers zijn en wij binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd gaan bereiken", laten ze bij Ballast weten. Ze hebben altijd met veel plezier hun werk verricht. "Wij vinden het heel jammer dat dit soort zaken met zo'n uitgebreide sortering steeds meer gaan verdwijnen. Winkels waarbij de klant nog koning is. Ik dank onze klanten die in al die jaren ons het vertrouwen hebben gegeven."
De uitverkoop bij Ballast Bedtextiel is inmiddels van start gegaan. Er gelden kortingen van 30 tot en met 50 procent. "Pak nog snel je voordeel, want op is op", aldus Ballast.

Schippers
Ballast Bed & Textiel heeft altijd veel vaste klanten gehad, waaronder schippers die in Veghel moesten zijn om te laden en lossen. Zij wisten de beddenspeciaalzaak in de Hoofdstraat ook te vinden. "Klanten hebben ons altijd gevonden doordat we een uitgebreid assortiment in bedtextiel, matrassen hadden en dat in verschillende maten. We hebben altijd geprobeerd om optimale service te verlenen. Daarom bleven de klanten ook bij ons terugkomen", besluiten ze bij Ballast.
Ballast Bed & Textiel Veghel gaat eind februari definitief dicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant