Glenn de Vocht en Jeroen van den Nieuwenhuizen in de tent van Veghel on Ice.
Glenn de Vocht en Jeroen van den Nieuwenhuizen in de tent van Veghel on Ice.

'Geluid, licht en aankleding van de tent krijgen een flinke upgrade'

Algemeen 1.810 keer gelezen

VEGHEL | De opening van Veghel on Ice (VOI) staat donderdagavond op het programma. De organisatie van de ijsbaan op de Markt in Veghel is in handen van Rotary Club Meierijstad. 't Hart partyverhuur en evenementen verzorgt het geluid, het licht en de aankleding van de tent.

Jeroen van den Nieuwenhuizen, eigenaar van café 't Hart van Veghel, is samen met Glenn de Vocht, ervaring met werken in de evenementenbranche en technisch onderlegt, de drijvende kracht achter 't Hart verhuur. "Het geluid, het licht en de aankleding van de tent krijgen stuk voor stuk een flinke upgrade. Samen met de Rotary hebben we de vraag gesteld: 'Wat kan er beter?' Daar zijn wat dingetjes uitgekomen en die hebben wij opgepakt." Zo kan het geluid vanuit de tent direct worden aangepast. Glenn vult aan: "Er ligt een iPad met vrijwel alle muziek. Zo kunnen we inspelen op de wensen van de bezoekers. Het licht is proffesioneler dan vorig jaar. We kunnen bijvoorbeeld tijdens het discoschaatsen, het schoolschaatsen en het curlen alles naar wens aanpassen."

Sfeervoller ingericht
De ijsbaan krijgt dezelfde afmetingen (600 vierkante meter) als vorig jaar. "We gebruiken dezelfde mooie en transparante tent. Voorbijgangers zien de mensen schaatsen. De kant van kerk is dit jaar ook open, zo kan men schaatsen met de verlichte kerk op de achtergrond", vertelt Francesca Verwegen van de Rotary. Ze is blij met Jeroen en Glenn: "Het geluid en het licht worden beter, mooier en gezelliger. Jeroen is er altijd en heeft affiniteit met de locatie."

De tent wordt sfeervoller ingericht met attributen die passen bij de wintertijd. Vooral het feit dat Jeroen en Glenn er altijd zijn, is een groot voordeel. Jeroen legt uit: "Als er iets niet werkt of moet worden aangepast, kan dat meteen. Wij zijn à la minute bereikbaar en beschikbaar."

Visitekaartje 
Jeroen en Glenn begonnen ongeveer een half jaar geleden met 't Hart Verhuur. Ze hebben al verschillende projecten gedaan. "We doen in principe alles, maar tijdens Veghel on Ice zijn we verantwoordelijk voor het licht, geluid en de aankleding. Een leuk project, omdat het op de Markt is. We hebben er super veel zin in. Het is toch een beetje een visitekaartje", besluiten ze.
De volledig overdekte ijsbaan ligt pal voor de horecagelegenheden op de Markt. Tot en met zondag 6 januari kan er geschaatst worden. Voor zes euro kan men de hele dag schaatsen. Bij de prijs zit schaatshuur inbegrepen. Net als vorig jaar is er ook weer de mogelijkheid om te curlen.

De organisatie achter VOI is nog op zoek naar vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich melden via: vrijwilliger@veghelonice.nl. Meer informatie op: www.veghelonice.nl.

Processed With Darkroom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant