Er zijn nog maar enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar.
Er zijn nog maar enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar.

Verkoop woningen 'Wonen aan de Markt' verloopt vlot

Wonen 1.162 keer gelezen

VEGHEL | Er zijn nog enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar. De rest van de woningen van het project 'Wonen aan de Markt' in Veghel zijn verkocht.

Nog niet zolang geleden is de verkoop gestart van 'Wonen aan de Markt' in Veghel. Misschien is het de locatie in het centrum aan de onlangs opnieuw ingerichte Markt, of het is de exclusieve en comfortabele uitstraling van de penthouses en appartementen, maar de verkoop verloopt zeer voorspoedig. Er zijn nog maar enkele appartementen en slechts één penthouse beschikbaar. Dat laat projectontwikkelaar BL Huisvesting weten.

Fraai complex
'Wonen aan de Markt' is riant wonen met alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Winkels, restaurants en overige voorzieningen vindt men in de directe nabijheid. 'Wonen aan de Markt' wordt een fraai complex met een bijzondere signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes. Aan de zijde van de Aa vindt men moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen. De ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen een hedendaags comfort.

Prijzen
Op de website www.aandemarktinveghel.nl staat meer informatie en een overzicht met prijzen van de beschikbare appartementen en penthouse. Inschrijven kan ook op die site of neem contact op met de makelaar Boss Wonen 073-6123030

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant