Afbeelding

Kom lekker de feestdagen inzingen bij De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 650 keer gelezen

VEGHEL | De vrolijke meezing-kerstshow Ik Zit Hier Alleen Kerstfeest Te Vieren is op woensdag 19 december te zien in Theater De Blauwe Kei in Veghel. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van het theater.

December is een bijzondere maand. Sinterklaas is inmiddels achter de rug, maar kerst met alle verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met alle voornemens, staan nog voor de deur. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, mooie outfits, ingewikkelde gerechten en opgelegde gezelligheid. Eén van de vragen die typerend is voor kerst: wat doen we met ma?! Genoeg problemen dus.
Paulette en Saskia van Vuile Huichelaar hebben de oplossing: kom met ma, schoonzus, buurvrouw, vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen. Ik Zit Hier Heel Alleen Kerstfeest Te Vieren is een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes. De basis voor een ontspannen decembermaand.

Kaarten voor de Vuile Huichelaar kosten 24.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant