Afbeelding

Net Over 't Netje op zoek naar oud-leden

Sport 345 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Tafeltennisvereniging Net Over 't Netje (NON) bestaat op 14 december 40 jaar. In die tijd hebben ze verschillende locaties gehad in Heeswijk-Dinther en sinds 2008 zitten ze in de sportzaal van Gymnasium Bernrode. Om dit robijnen jubileum van NON op gepaste wijze te vieren, zijn ze op zoek naar oud-leden van de vereniging.

Natuurlijk zijn alle namen van (oud)-leden bekend bij NON, maar in 40 jaar tijd zijn veel contactgegevens veranderd door onder andere de komst van mail en de mobiele telefoon. "Door middel van dit bericht hopen we oud-leden op te kunnen sporen om zo samen een sportief 40-jarig jubileum te vieren", laten ze bij de Heeswijk-Dintherse tafeltennisvereniging weten.
Dit jubileum vindt plaats op 27 januari 2019 in de vorm van een Jubileumtoernooi tezamen met een hapje en een drankje.

Lid
"Ben jij lid geweest van NON en wil jij ons helpen een onvergetelijk jubileum te vieren? Dan nodigen we je graag uit om onze website (www.ttvnon.nl) te bezoeken, waar je jezelf kunt inschrijven voor dit 40-jarig jubileum. Daarnaast willen we je verzoeken deze informatie door te geven, als je iemand kent in jouw familie of vriendenkring die ooit lid is geweest van onze vereniging. Wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken om er een zo groot mogelijke deelname van te kunnen maken.

Website voor deelname: www.ttvnon.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant