Winterwandeling De Watersteeg staat in het teken van Kerstmis

Algemeen 375 keer gelezen

VEGHEL | Het is inmiddels een traditie van de Stichting Vrienden van De Watersteeg om, in samenwerking met het team Welzijn, een winterwandeling voor jong en oud te organiseren. Dit jaar vertrekt de wandeling op zaterdag 15 december tussen 18.30 uur en 19.00 uur vanaf De Watersteeg in Veghel.

De wandeling van circa 3.5 kilometer in de Bunders voert langs een route die door aanwonenden zoveel mogelijk in kerstsfeer wordt versierd en waar diverse muzikanten van zich laten horen. Kinderen krijgen bij de start een eigen lampje mee in de vorm van een (veilig) brandende lampion. Onderweg kunnen zij bij de vuurkorf marshmallows roosteren.
De sfeervolle route is met een goed beschreven plattegrond zelfstandig te wandelen en voert naar de stal waar Jozef en Maria trots het pasgeboren kindje tonen.
Daarna zijn wandelaars welkom in het restaurant van de Watersteeg. Terwijl bezoekers genieten van een glaasje glühwein of warme chocomelk met iets lekkers, zorgen kinderen voor viool- en accordeonmuziek. Uiteraard is ook de kerstman van de partij.

Deelname aan de wandeling is gratis; een donatie voor de Stichting Vrienden van de Watersteeg wordt op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant