Afbeelding

Muziekvereniging zet jubilarissen in het zonnetje

Algemeen 910 keer gelezen

VEGHEL | Alle orkesten van muziekvereniging Frisselstein hebben op zondag 9 december hun beste beentje voorgezet om jubilarissen uit de gemeente een mooie middag te bezorgen. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse jubilarissenconcert op de Noordkade. 

Al bij de ingang zorgde een fluitensemble, onder leiding van Leonie Pijpers- Clahsen, met de klanken van Kerst voor een warm welkom aan de jubilarissen. In de Walsmalerij beet Eigen Wijs met een gevarieerd repertoire het spits af tijdens de ontvangst van de jubilarissen.
Hierna liet het slagwerk-orkest met vier spetterende stukken het publiek kennismaken met de veelzijdige mogelijkheden van de slagwerkinstrumenten. Vervolgens was het de beurt aan het Opstap-orkest om met een geslaagd optreden het publiek te vermaken. Mieke, die de middag aan elkaar praatte, wisselde haar rol als presentatrice moeiteloos af met een optreden in dit orkest.
Naast de jubilarissen werd deze middag tot zijn eigen verbazing ook dirigent Erik Kluin in het zonnetje gezet. Aanleiding was de aankomende bruiloft van de dirigent. Hij ontving een aardigheidje en een bos bloemen.
De afsluiter van de middag kwam van TOF, voor het eerst met hun nieuwe dirigent Peter Spierings. TOF liet zien dat de toekomst van Frisselstein er zonnig uitziet. 
Natuurlijk werden deze middag ook de eigen jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Rik Driessen sprak mooie woorden richting Jan Lubberts, maar liefst 65 jaar lid van de vereniging, en Johan van den Elzen, 40 jaar lid.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant