Afbeelding

AED Bloemenwijk voor tien jaar gecontinueerd

Algemeen 313 keer gelezen

VEGHEL | De firma's MILON, zuiver in advies & onderzoek, Ketelaars Auto's en Biggelaar Parket hebben gezamenlijk de AED op de Rembrandtlaan 4 in Veghel gesponsord. Daarmee nemen deze bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor de totale omgeving en specifiek voor de Bloemenwijk.

Reeds tijdens het 60-jarig jubileum van de Bloemenwijk in juli werd de AED door Patrick Trikels (directeur van MILON) en Klaas Haan (voorzitter Veghel HartSave) symbolisch aan de voorzitster van de Bloemenwijk, Anita Lucius, beschikbaar gesteld als vervanging van de AED aan de Hyacintenstraat. Een waardevol geschenk voor de Bloemenwijk die zelf geen kans zag om de AED te continueren voor tien jaar.

Snelle hulpverlening
Om de AED te kunnen bereiken vanuit de Bloemenwijk heeft de Fa. MILON speciaal een poortje laten maken en hiermee de wijk ontsloten en snelle hulpverlening mogelijk gemaakt.
Vorige week heeft Veghel HartSave het voltallig personeel van MILON tijdens een speciale bijeenkomst een voorlichting gegeven met betrekking tot het nut en doel van de nieuwste generatie AED's ter waarde van de Lifepak CR2 Wifi van Psychio Control. Voor Ketelaars en Biggelaar volgt een latere voorlichting.
De Bloemenwijk en Veghel HartSave danken de drie bedrijven voor hun belangrijke bijdrage aan de Hartveiligheid van deze omgeving.

Voor informatie en inlichtingen www.veghelhartsave.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant