De Powervrouwen gaan in het theater op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het állerlekkerst vinden.
De Powervrouwen gaan in het theater op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het állerlekkerst vinden.

Powervrouwen zwaaien jaar uit met Guilty Pleasures

Kunst en cultuur 702 keer gelezen

VEGHEL | De Powervrouwen zwaaien op zaterdag 29 december het jaar uit met Guilty Pleasures. Dit ultieme vriendinnenuitje, met onder andere Kim Pieters en Peggy Vrijens, start om 20.15 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei.

Cola bij het ontbijt, Nutella rechtstreeks uit de pot lepelen, te dure huizen zoeken op Funda, kei hard meezingen met de Spice Girls, kattenfilmpjes bekijken en ga zo nog maar even door. Guilty pleasures, iedereen heeft ze en ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker.

Backstreet Boys
De Powervrouwen gaan in het theater op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het állerlekkerst vinden. De voorstelling zit vol doldwaze acts van rolschaatsen tot paaldansen. Ook kan iedereen ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys en John Denver tot operanummers uit La Traviata. Het eindigt allemaal met het Grote Foute Feest op het podium, dat waarschijnlijk nog doorgaat in de foyer.
Kaarten voor Powervrouwen – Guilty Pleasures kosten 25 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant