Afbeelding

Kindervoorstellingen met Angela Schijf en Masha

Kunst en cultuur 609 keer gelezen

VEGHEL | December, de gezellige familiemaand, is in volle gang. Voor iedereen die met het gezin extra wil genieten biedt Theater De Blauwe Kei in de kerstvakantie twee jeugdvoorstellingen aan. Op zondag 30 december 4 Jaargetijden (6 plus) met Angela Schijf en voor de allerjongsten (2 plus) Masha En De Beer op donderdag 3 januari. Beide voorstellingen worden gespeeld in de Grote Zaal van het Veghelse theater.

Zondag 30 december bewijst Angela Schijf met de voorstelling 4 Jaargetijden dat klassieke muziek echt niet alleen leuk is voor volwassenen. Op de wereldberoemde muziek van Vivaldi, live gespeeld door jonge, talentvolle muzikanten, vertelt zij een avontuurlijk sprookje over twee zusjes, de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal, in de wonderbaarlijke wereld van Vrouw Holle. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. "Voor mij is live gespeelde klassieke muziek het mooiste wat er is. Er gaan werelden voor je open, je wordt meegevoerd op een reis vol emoties en fantasie. Dat is zo'n mooie ervaring", aldus Angela Schijf.

Masha is een klein ondeugend meisje en haar beste vriend is een grote bruine beer. De kinderen kennen Masha ongetwijfeld van de animatieserie op Netflix of NPO3. Donderdag 3 januari bezorgt de voorstelling, voor kinderen vanaf 2 jaar, met poppenspel, fleurige decors, meezingliedjes en een hartverwarmend verhaal.
Kaarten voor 4 Jaargetijden en Masha En De Beer kosten 17.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413 - 342555 of aan de kassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant