Afbeelding

Vrouw van 73 zit al drie maanden zonder ondergebit

Opmerkelijk 2.391 keer gelezen

VEGHEL | Rob ging onlangs boodschappen doen bij de nieuwe Jumbo in de Stationsstraat in Veghel. Hij zag een opmerkelijk kaartje hangen op het bord van de Klantenservice. Daar kunnen klanten gratis een advertentie plaatsen of hun mening geven. "Het kan toch niet zo zijn dat er iemand al maanden rondloopt zonder ondergebit, omdat dit niet verzekerd is", vroeg hij zich af.

Vlak daarna zag hij het kaartje voor de tweede keer hangen en besloot Rob actie te ondernemen. "Ik heb het nummer gebeld en de 73-jarige vrouw gesproken. Ze vertelde me dat ze alleenstaand is en dit jaar in Veghel is komen wonen vanuit Helmond. Ze is haar ondergebit meer dan drie maanden geleden verloren en het wordt niet vergoed door haar verzekering. Zelf is ze financieel niet bij machte om een nieuw gebit aan te schaffen. Ook haar tandarts wil of kan haar niet helpen."

Crowdfunding
Rob besloot, met de kerstgedachte nog in zijn hoofd, actie te ondernemen. "Ik wil de vrouw graag een nieuw ondergebit bezorgen en dus ben ik een crowdfunding actie begonnen."
Geld doneren kan via: www.doneeractie.nl/vrouw-van-73-zit-al-3-maanden-zonder-ondergebit/-32219. Rob hoopt 600 euro op te halen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant