Afbeelding

Glow in the dark tennis in Erp

Sport 1.059 keer gelezen

ERP | De glow in the dark tennisclinic bij TV Hertog Jan in Erp is succesvol verlopen. Er deden 47 kinderen mee onder leiding van 7 vrijwilligers. De organisatie blikt tevreden terug: "Het was een geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar", laten ze weten. 

Het evenement werd georganiseerd door de jeugdcommissie van de Erpse tennisvereniging. Christ Vermeer van 2BeFit4Life hielp mee en verzorgde voorafgaand aan de clinic een goede warming-up.

Glow
Twee banen waren voorzien van glow-lampen, de lijnen en de netten van glow-tape en de boel was verder versiert met glow-bandjes. Kinderen werden geschminkt met glow-schmink en ook kregen ze glow-bandjes om. Daarna werden ze in groepen verdeeld en via een schema gingen ze het parcours af. Op de glow-banen werden de tennisslagen zoals de volley, forehand en backhand geoefend met daarom heen allerlei tennisspelletjes. Op drie andere banen waren diverse estafettes in spelvorm gehouden. In de pauze kreeg iedereen een kop chocomel en een worstenbroodje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant