De huurprijzen van de appartementen vallen in het middelhoge en hoge huursegment.
De huurprijzen van de appartementen vallen in het middelhoge en hoge huursegment.

Koop- én huurappartementen in Kloosterkwartier

Wonen 2.867 keer gelezen

VEGHEL | Voor de kerstdagen heeft Zenzo Maatschappelijk Vastgoed met vastgoedbelegger Kerckebosch groep uit Zeist de koopovereenkomst gesloten voor een van de appartementengebouwen in Kloosterkwartier. Dit gebouw, gelegen aan het Middegaalspad, bestaat uit 46 levensloopbestendige appartementen die bestemd zijn voor de verhuur. Net als de koopappartementen worden deze appartementen gebouwd door Bouwbedrijf van de Ven. Ze beschikken allen over een terras/balkon en de grootte varieert van circa 70 m2 tot circa 100 m2. De huurprijzen vallen in het middelhoge en hoge huursegment.

Volgens Arjen Jansen, directeur van Kerckebosch groep, zijn de appartementen speciaal voor levensgenieters bedoeld, die zowel nu als later zorgeloos willen wonen. Kerckebosch groep heeft veel ervaring met de verhuur van woningen inclusief services voor mensen die hun kostbare tijd optimaal en vol overgave willen benutten. In het gebouw komt een centrale ruimte voor ontmoeting en zorgfaciliteiten en evenals bij de koopappartementen wordt hier ook thuiszorg aangeboden door Brabantzorg. Belangstellenden voor een huurappartement kunnen zich inschrijven op www.kloosterkwartierveghel.nl en worden geïnformeerd zodra met de verhuur wordt gestart. Naar verwachting is dit medio 2020.

Interesse in een koopappartement? De inschrijfdatum voor de 16 koopappartementen van Parkzicht sluit op 10 januari. Hiervoor kan men zich nog aanmelden bij Raadhage Makelaardij of door een mail te sturen naar:
esther@kloosterkwartierveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant