Het bestuur van Angels for Little Angels.
Het bestuur van Angels for Little Angels.

'Voices' niet in Blauwe Kei maar in De Brink

Human Interest 798 keer gelezen

VEGHEL/EERDE | The Voices of Meierijstad op zondag 20 januari vindt niet plaats in Theater de Blauwe Kei in Veghel, maar in gemeenschapshuis De Brink in Eerde.

De ambitie van de organisatie was aanvankelijk om een gigantisch koor van 600 zangers en zangeressen uit Meierijstad samen te stellen. De Nederlandse diva Karin Bloemen en lokale en regionale solisten treden ook op tijdens de avond. "Maar de inschrijvingen bleven achter bij onze ambitie", concludeert Anja van de Zand. "Niet erg hoor, want we hebben nog steeds een prachtig koor en het evenement gaat onveranderd door en wordt een grandioze happening. Alleen wilden we een locatie die beter past bij onze omvang. De Blauwe Kei zou veel te groot zijn."
In gemeenschapshuis De Brink in Eerde werd de nieuwe place-to-be gevonden. Dus gaan alle vrijwilligers, deelnemers, solisten én Karin Bloemen daar naartoe op zondag 20 januari. Net als het publiek dat naar The Voices of Meierijstad komt luisteren. Kaarten kopen kan nog steeds. Check www.angelsforlittleangels.nl voor alle mogelijkheden en arrangementen.
The Voices of Meierijstad wordt georganiseerd door Stichting Angels for Little Angels en de volledige opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel: kinderdagverblijf Little Angels in Houtbay, Zuid-Afrika. De stichting helpt door stapsgewijs de schrijnende situatie van de jonge kinderen in het verblijf te verbeteren. Angels for Little Angels, een initiatief van Anja van de Zand uit Schijndel, zet zich in door onderwijs, voorlichting en activiteiten te verbeteren en/of op te zetten en door het kinderdagverblijf grondig op te knappen en een safehouse op te zetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant